De recruitment professionals van SportScoutz hebben verschillende achtergronden en expertises. Zij vullen elkaar aan en hebben vanzelfsprekend passie voor hun vak en voor de sport. Het vinden van de juiste kandidaat en het adviseren op het gebied van HR & Recruitment is bij SportScoutz in goede handen.

Sander Fonville
Director / Owner
Sander (1984) startte eind 2010 SportNetwerk met als doel een intermediair te zijn tussen werknemers en werkgevers in de sport. Na vijf jaar werd in 2016 SportScoutz gelanceerd en gaat hij een stap verder. Door een brede kennis van de markt en door goed te luisteren naar organisaties helpt hij hen verder in hun zoektocht naar goed personeel. Persoonlijk contact, flexibiliteit en een goede service staan bij hem centraal.
TwitterLinkedInEmail
Lianne Leus
Recruiter
Lianne (1965) heeft een ruime ervaring in werving, selectie en recruitment in zowel vaste posities en interim-oplossingen. Met een brede kennis van de arbeidsmarkt en een groot netwerk van kandidaten in staat om snel te kunnen schakelen. Met name gespecialiseerd in IT vacatures. Creatief in mogelijkheden en oplossingen. Persoonlijk contact en klantgerichtheid zijn de speerpunten.
Maarten Wolters
Recruiter
Maarten (1998) is sinds begin 2017 actief in de arbeidsbemiddeling. Hij heeft een brede kennis van de sportwereld, door zijn opleiding sportmarketing en daarnaast ook een groot netwerk aan kandidaten. Met name gespecialiseerd in technische en commerciële en vacatures. Oprecht iemand verder helpen in zijn carrière of bedrijven helpen met de juiste kandidaten door goed te luisteren is waar hij voor staat.