Het streven om de juiste kandidaat te vinden passend bij uw vacature heeft bij ons prioriteit. Wij vinden het belangrijk dat we een goed beeld vormen van uw organisatie en wat voor type medewerker het beste bij uw organisatie zou passen. Aan de hand van door u verstrekte informatie kunnen wij u in contact brengen met geschikte kandidaten. SportScoutz weet uit ervaring hoe belangrijk het is dat een kandidaat écht moet passen bij een bedrijf. Niet alleen qua functie eisen maar ook qua persoonlijkheid. Wij gaan hierbij uit van een persoonlijke maatwerkoplossing. We kijken samen met u waarin wij ondersteuning kunnen bieden. Wij zijn dan ook geen CV-schuivers maar gaan voor de ultieme match. Jaarlijks helpen wij diverse werkgevers aan de juiste mensen, van de sportretail markt tot aan betaald voetbalclubs.

Preselectie

Om werkgevers laagdrempelig te ondersteunen in hun werving & selectietraject helpen wij organisaties middels een preselectie traject. De vacature wordt op onze website gezet en alle reacties komen bij SportScoutz binnen. Wij behandelen alle vragen via de telefoon en mail en alle sollicitaties. Uit alle reacties selecteren wij de beste kandidaten en stellen die dan aan u voor. U nodigt de kandidaten uit die u wil nodigen en wij wijzen alle andere kandidaten af. Ook de nazorg ligt bij ons, als de afgewezen kandidaten vragen hebben. Voordeel is dat wij de vacature breed uit zetten en dat u geen extra werk heeft, maar toch de eigen sollicitatiegesprekken kan voeren.

Werving & Selectie

Niet elke kandidaat is actief op zoek en komt uw vacature online tegen. Met ons grote netwerk en mogelijkheden om ook hierbuiten te searchen zijn wij in staat meerdere geschikte kandidaten te vinden voor uw vacature. Voor de werving maakt SportScoutz gebruik van een aantal verschillende wervingskanalen die veelal gelijktijdig worden ingezet. Bent u op zoek naar een discreet selectieproces, zonder dat deze vacature online verschijnt, dan kunnen wij u daarbij ook helpen.

Projectmanagement

Bent u op zoek naar een persoon voor een project of tijdelijke opdracht, dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Of u nu iemand zoekt tijdens een zwangerschapsverlof of voor een tijdelijk project, we hebben een goede database met zelfstandigen en ondernemers uit de sport.

Vakgebieden zijn onder andere Sales, Marketing, Sponsoring, Communicatie, Projectmanagement, Beleid, Events, HR en Topsport.