Voor SportVibes Digital waren we op zoek naar een jong talent die ons digitaal zou ondersteunen. Via een Talenday hebben we iemand gevonden. Michel doet het daarnaast ook erg goed. Hopelijk kunnen we op termijn een nieuw talent werven via SportScoutz.

Als Betaald Voetbal Organisatie heb je over het algemeen een klein personeelsbestand met veel operationeel werk. Bij het aantrekken van nieuw personeel is het dan erg prettig dat je gebruik kunt maken van SportScoutz. SportScoutz heeft een pre-selectie module waarmee ze vooral in het selectietraject de BVO veel werk uit handen kan nemen en waarbij ook gebruik gemaakt kan worden van de expertise van SportScoutz. SportScoutz werkt vanuit een onafhankelijke en deskundige positie. Wij hebben daar prettige ervaringen mee.

Justin Goetzee - SportScoutz.nl

SportScoutz heeft LifeFitness diverse malen geholpen bij de invulling van vacatures. Met het snel aanleveren van een aantal gerichte kandidaten die passen bij onze organisatie en de functie hebben wij onze vacatures snel en goed weten in te vullen.

Sportscoutz has helped Under Armour in Europe to build a great team through various recruitment projects. I have found them to be a flexible, knowledgeable partner with a strong network and the ability to push challenging projects successfully over the finish line.

Na lang zoeken en solliciteren had ik de moed bijna opgegeven. Totdat ik in aanraking kwam met Sportscoutz, binnen no time kwamen ze met een super gave uitdagende baan die precies bij me past! Niet één van de 500 op gesprek, maar gewoon aanbevolen door Sportscoutz.